Per a la reparació d'una Thermomix cal saber les principals avaries que ens podem trobar, així que...

Benvinguts al meravellós món de les aventures culinàries amb la Thermomix TM-31! Aquest increïble robot de cuina és l'aliat perfecte per preparar plats deliciosos, però com qualsevol màquina, també pot tenir els seus problemes. No et preocupis, aquí t'explicarem les principals avaries i les peces necessàries per arreglar-les!

És una avaria força comuna a la Thermomix TM-31 que els botons deixin de fer-te cas. Que vagin al rotllo. Si notes que alguns dels botons de control no responen o funcionen de manera erràtica,.cat hora de reemplaçar la carcassa botonera del tauler de control. ÉS MOLT FÀCIL DE CANVIAR. Molt, de debò. Per solucionar aquest problema, necessitaràs adquirir un nou panell de botons per a Thermomix TM-31, doncs mira, aquí ho tens.

Primer modelo de Thermomix

Aquest tronxo va ser la primera Thermomix, segur que no n'havies vist una abans

És molt possible que la teva fulla de Thermomix giri, però no tingui força. Aquesta avaria és perquè els engranatges s'han desgastat i . Si el teu Thermomix es mou sense control i sembla que té vida pròpia, no us preocupeu, o més probable és que necessiteu un nou conjunt d'engranatges. Sí, aquests petits i valents engranatges que fan que tot funcioni! Pots trobar els engranatges de motor seguint aquest enllaç.

Compte! també pot ser que el gir sense força es pugui deure a les fulles. Abans de canviar l'embragatge fes la prova de subjectar fortament l'embragatge de la fulla,.cat dir, a part inferior i (amb un drap o el que sigui que et protegeixi les mans, farem les coses amb cap) i intentar girar la part superior, les fulles de la ganiveta. si cadascuna va pel seu costat, doncs a canviar les fulles. Aquí les pots comprar, que no es digui.

Per altra banda, si el teu Thermomix comença a fer sorolls estranys i sembla estar parlant en un idioma desconegut, no entris en pànic. Aquest problema és degut a un motor desgastat. El soroll del motor en mal estat pot ser des d'un soroll ronc, fins a una mena de grinyols estridents. Per solucionar-ho, necessitaràs un reemplaçament del motor. I posar-te fil a l'agulla per solucionar-ho, és clar.

Thermomix TM-21

La Thermomix TM-21 va ser revolucionària i es va vendre com a xurros

Si les llums del teu Thermomix parpellegen com si estiguessin en una festa rave,.cat probable que el problema radiqui a la placa base. Sempre has de comprovar que la resta dels components de l'aparell està en bones condicions, no fos cas que t'estiguis equivocant de peça. Per solucionar-ho, en necessitaràs una nova placa.

La pantalla del teu Thermomix TM-5 o TM-6 s'ha copejat, s'ha anat quedant cada cop més blanca, o de sobte ja no pots veure la informació del teu robot de cuina? Si la pantalla del vostre Thermomix es queda en blanc i no mostra informació,.cat hora de reemplaçar la pantalla LCD. Podeu trobar la pantalla seguint aquest enllaç. I, encara que no ho sembli, no és tan complicada de canviar.

Si el got del teu Thermomix deixa un rastre de menjar per tota la cuina,.cat hora de prendre mesures. Les fuites per sota del got es poden produir tant durant el funcionament com després del processament de menjar. Necessitaràs un nou conjunt de fulles i una junta hermètica per mantenir el got al seu lloc. Per què canviar les fulles alhora que la junta inferior del meu Thermomix? de vegades pots provar només amb la junta, revisa bé en estat de les dues peces, perquè et pots emportar algunes sorpreses.

Tu ets d'omplir molt el got del teu Thermomix? Fas un munt de menjar per després vaguejar entre setmana? Doncs llavors, vés amb compte amb l'estat de la junta de la tapa, perquè en qualsevol moment, el teu robot preferit començarà a llençar el menjar per la vora de la tapa, i és un fastigueig bo. Potser no és mala idea tenir una junta de recanvi. Jo aquí ho deixo. I tu saps que probablement té raó.

Si el teu Thermomix mostra lectures de temperatura incoherents o es nega a escalfar correctament,.cat probable que el sensor de temperatura estigui fallant. Per resoldre aquest problema, necessitareu reemplaçar el sensor. Pots trobar-ne un de nou a botigues especialitzades.

Thermomix TM-6

Sí, la nova Thermomix sembla una nau espacial

Recorda que aquestes són només algunes de les avaries més comunes a la Thermomix, però no et desesperis si t'enfrontes a altres desafiaments tècnico-culinaris. Sempre hi ha solucions creatives, no t'aclaparis. I si tens algun dubte, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre servei d'atenció al client.