Les devolucions per part del client es poden realitzar a la següent adreça:

ELECTROTODO SL.

  • C/ Jarama 109 nau 36 - 45007 Toledo
  • Espanya

ABANS DE REALITZAR LA DEVOLUCIÓ CONSULTI

CONDICIONS DE DEVOLUCIÓ ELECTROTOT

Indiqueu, al paquet de devolució el número d'ordre perquè els companys de comptabilitat puguin localitzar com més aviat millor el pagament i així puguin fer la devolució en el menor termini possible.

L'enviament de la mercaderia tornada va a càrrec del client. Pel mitjà que consideri oportú, es recomana un sistema que permeti el seguiment de l'enviament.

En el moment que entri al magatzem, els companys del departament de comptabilitat faran la devolució de l'import del producte adquirit.

ATENCIÓ! ABANS DE COMPRAR VERIFIQUEU LA DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE. EXISTEIXEN PRODUCTES ESPECÍFICS EN ON INDIQUEM QUE LA DEVOLUCIÓ NO PERMÈS.  

La devolució es realitzarà a la targeta amb què es va abonar el producte.

  • En cas d'haver pagat mitjançant PayPal, es tornarà al compte de Paypal associat.
  • Si el pagament es va fer per transferència o contra reemborsament, haurà de facilitar un número de compte per fer l'ingrés.
  • Si el pagament es va realitzar per targeta de crèdit, es tornarà a la targeta amb què es va efectuar la compra

Per a qualsevol dubte que pugui tenir, us atendrem al 925 25 88 72.

També hi pot accedir aquest enllaç a la pàgina de resolució de litigis en línia de la Comissió Europea, conforme a l'Art. 14 del Reglament UE 524/2013

40 anys d'experiència com a servei tècnic oficial a Espanya de les primeres marques

A electrododo.es som un equip de persones que coneixem el que fem des del 1983 i intentem ajudar-te a allargar la vida del teu electrodomèstic, assessorant-te en l'elecció de la peça adequada per substituir o reparar les danyades.
En aquest procés intervenen els nostres departaments de: