Informació general per donar compliment a les obligacions disposades a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic.

Denominació social: ELECTROTODE REPARACIÓ S.L.
Adreça Social: C/ SANTA TERESA DE JESUS 4
45600 TALAVERA DE LA REINA TOLEDO.
Contacte: tienda@electrotodo.es
Telèfon: 925 21 69 69 
Dades Registrals: Inscripció al Registre Mercantil de Toledo, tom 1218, foli 124, full núm. TO 20333, inscripció 1
CIF: B45548559

ELÈCTROTODE REPARACIÓ S.L. no es pot fer responsable de l'ús incorrecte, inapropiat, indegut o il·lícit, per part de tercers, de la informació apareguda a les pàgines d'Internet d'Electrotodo.

Igualment, la pàgina d'Internet www.electrotodo.es pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers que ELECTROTODO REPARACIÓN S.L. i Electrotodo no poden controlar, per la qual cosa no assumeixen responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en aquestes pàgines. L‟existència d‟aquests enllaços no suposa cap tipus d‟associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

ELÈCTROTODE REPARACIÓ S.L. no assumeix cap responsabilitat respecte als continguts o informacions publicats per tercers a la nostra pàgina web www.electrotodo.es. Això no obstant, atenent la legislació vigent, ELECTROTODO REPARACIÓN S.L. es posa a disposició de les autoritats legalment competents, col·laborant en la interrupció o, si escau, retirada dels continguts que puguin contravenir la legislació nacional o internacional, vulnerar els drets de tercers o ser contraris a la moral oa l'ordre públic. Igualment, en cas que algun usuari consideri que hi ha al lloc web algun contingut susceptible de la meritada qualificació, preguem ho notifiqui de forma immediata pels mitjans de contacte a dalt referenciats.

Per accedir a alguns dels serveis i/o productes que s'ofereixen a través d'aquest lloc web, heu de proporcionar algunes dades de caràcter personal. Us informem que ELECTROTODO REPARACIÓ S.L. compleix amb la normativa actualment vigent en matèria de Protecció de dades personals. Podeu obtenir tota la informació al respecte a l'apartat corresponent.

Per a qualsevol tipus de contracte amb www.electrotodo.es us informem de les Condicions Generals a l'apartat corresponent.

 

Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els continguts existents al lloc web són propietat de ELECTROTODO REPARACIÓN S.L., ja sigui de forma directa o mitjançant cessió per part d'un tercer propietari, i en tot cas estan protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial.

Queda prohibida la reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades de tot el contingut d'aquesta pàgina web, tant el de titularitat pròpia d'ELECTROTODO REPARACIÓN S.L. com el cedit a aquesta per un tercer.

En cap cas ELÈCTROTODE REPARACIÓ S.L. es fa responsable de l'ús indegut o inapropiat que un tercer faci del contingut existent en aquesta pàgina web, ni tampoc de les conseqüències que se'n puguin derivar.

ELÈCTROTODE REPARACIÓ S.L. es reserva l'exercici de totes les accions judicials o extrajudicials que li puguin correspondre en defensa dels seus interessos legítims i en protecció dels drets de propietat intel·lectual i industrial.

El RD Legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de propietat intel·lectual, reconeix al titular dels drets reconeguts la possibilitat d'instar el cessament de l'activitat il·lícita de l'infractor i exigir indemnització pels danys materials i morals causats. Aquesta indemnització comprèn no sols el valor de la pèrdua que hagi patit Electrotodo com a conseqüència de la violació del seu dret, sinó que també comprendrà les despeses en què s'hagi incorregut per obtenir les proves raonables de la comissió de la infracció objecte del procediment judicial. També cal destacar que la vulneració dels drets de propietat intel·lectual i industrial poden ser constitutius d'infracció penal, comportant importants sancions econòmiques i fins i tot arriben a assolir penes de presó.

40 anys d'experiència com a servei tècnic oficial a Espanya de les primeres marques

A electrododo.es som un equip de persones que coneixem el que fem des del 1983 i intentem ajudar-te a allargar la vida del teu electrodomèstic, assessorant-te en l'elecció de la peça adequada per substituir o reparar les danyades.
En aquest procés intervenen els nostres departaments de: