"El meravellós món de la reparació de rentadores 🤣 : El teu aliat per a una bugada impecable!

No hi ha dubte que la rentadora és un dels electrodomèstics més útils a les nostres llars actualment. Des de la seva invenció i comercialització fa més de 100 anys, ha esdevingut un element imprescindible per estalviar temps i esforç en el tediós procés de rentat de roba a mà. A països com Espanya, el seu ús està arrelat a la vida diària de les famílies. Tot i això, quan sorgeix una avaria inesperada, pot desequilibrar tota la nostra rutina

La rentadora ha esdevingut un dels electrodomèstics més utilitzats a les nostres llars, i per tant, també és una de les que més probabilitats té de presentar avaries. Tot i això, la majoria dels problemes que afecten les rentadores tenen solucions senzilles a través de reparacions o reemplaçament de peces.

Averías y causas de reparación de lavadora

La reparació de rentadores és un saber que ens pot ser molt últil per mantenir en bon estat aquest valuós electrodomèstic. En aquest sentit, comptar amb un bon proveïdor de recanvis i accessoris, com Electrotodo, pot ser molt útil per mantenir la nostra tranquil·litat.

Ara, fem una ullada a algunes de les avaries més comunes que poden afectar les rentadores i com abordar-les:

  1. La rentadora no carrega aigua correctament: Si notes que la teva rentadora no omple prou d'aigua, hi ha diversos possibles causants d'aquest problema. Pot ser degut a un embús a la canonada, una insuficiència en el subministrament, una mànega dentrada daigua danyada o un fallada a l'electrovàlvula. A més, una fallada al programador també pot afectar l'ompliment adequat d'aigua. D'altra banda, si el pressòstat, encarregat de regular la quantitat d'aigua que entra a la rentadora, presenta un funcionament dolent, podries enfrontar el problema oposat, és a dir, una sobrecàrrega d'aigua. Identificar la causa arrel d'aquesta avaria us ajudarà a comunicar millor el problema als tècnics.
  2. El programa de la rentadora no avança: Aquest és un dels problemes més comuns que poden sorgir. Si et trobes en una situació en què el programa de la rentadora s'estanca o no avança, hi pot haver diverses explicacions. De vegades, simplement has utilitzat massa detergent, cosa que provoca un excés d'escuma i dificulta l'avenç del cicle. D'altra banda, una fallada al pressòstat, que regula la pressió de l'aigua, també pot ser responsable d'aquesta situació. A més, múltiples peces de la rentadora poden provocar que el programador pari: per exemple, si no s'escalfa l'aigua, el termòstat no donarà l'ordre adequada perquè el programador segueixi el curs del programa.
  3. La rentadora no realitza el centrifugat: Si la teva rentadora no realitza el centrifugat correctament, és possible que la corretja de la corriola estigui danyada o desgastada, la qual cosa impedeix que el motor pugui girar adequadament. Si notes.
  4. La rentadora no evacua l'aigua bruta: En la majoria dels casos, això passa a causa d'un simple embús en el filtre de la bomba de desguàs. Només hauràs de retirar el tap de drenatge per accedir a fi que obstrueix les aspes del circulador. En situacions menys comunes, el problema pot estar relacionat amb una fallada al motor de desguàs, el qual pot requerir ser substituït.
  5. La rentadora produeix sorolls estranys durant el funcionament: Si escoltes sorolls inusuals, com cops, grinyols o vibracions excessives, mentre la teva rentadora està en funcionament, és probable que hi hagi un problema. Les causes poden ser variades, com un desequilibri en la càrrega de roba, peces desgastades o soltes, problemes als rodaments del tambor o fins i tot objectes estranys encallats al tambor. Aquests sorolls no només són molestos, sinó que també poden indicar un problema més greu. En aquest cas, és recomanable trucar a un servei de reparació de rentadores per avaluar la situació i realitzar els ajustaments o reemplaçaments necessaris.

Recorda que aquestes són només algunes de les avaries més comunes que poden afectar les rentadores. Cada model i marca poden presentar problemes específics. Sempre és recomanable consultar el manual d'instruccions de la rentadora per obtenir informació sobre problemes comuns i solucions suggerides pel fabricant.

És important realitzar un manteniment regular de la teva rentadora, com descalcificació, neteja de filtres i revisió de peces, per prevenir futurs problemes. Recorda que una rentadora en bon estat prolongarà la vida útil i et brindarà un servei eficient a l'hora de cuidar les teves peces.


Si tens dubtes, confia en els nostres experts per mantenir la rentadora en perfectes condicions i gaudir d'una bugada impecable en tot moment. El nostre equip tècnic està capacitat i compta amb lexperiència necessària per abordar qualsevol avaria.

No permetis que una avaria a la teva rentadora t'aturi. Contacta'ns avui mateix si tens algun dubte en comprar els teus recanvis!"