Se m'ha esquerdat el got de vidre de la meva batedora.
La meva batedora degota!
Quan poso en marxa la batedora sona estrany.


Aquests tres problemes són les principals causes per les quals la gent porta les seves batedores a reparar o canvia de batedora (abans de temps)

En electrotot, t'expliquem com

  • La gerra de la meva batedora de got s'ha rajat.
    • Quan els gots, sense raó aparent, comencen a presentar esquerdes, gairebé sempre és degut a canvis bruscs de temperatura, això succeeix més freqüentment amb gots de vidre. Si immediatament després de bullir les verdures del puré, les tirem dins del got de la batedora per acabar de preparar-lo, la brusca diferència de temperatura farà que s'esquerdi. També pot passar quan, el canvi de temperatura és a fred, si intentem picar gel o fer un batut molt fred.
  • La meva batedora goteja.
    • L'estanquitat del got es produeix a la base d'aquest, on és la junta que uneix el got de vidre/plàstic amb la fulla i la rosca de subjecció. Aquesta junta de batedora ha de mantenir flexiblei no ha de presentar deformacions. De vegades, encara que la junta estigui en perfecte estat, o ja l'hàgim canviat, ens equivoquem en l'ordre de la col·locació i la batedora continua degotant. La junta sempre ha d'estar en contacte amb el got, és a dir, si la junta no toca el vidre i queda, per exemple, entre la ganiveta i la rosca de subjecció, l'aparell continuarà presentant la mateixa avaria.
  • En posar la batedora en marxa, sona estrany.
    • Si en activar el funcionament de l'electrodomèstic, sona un grinyol, o una cosa semblant a cops, és probable que el embragatge de les fulles o del motor (les peces transmeten el moviment del motor a les fulles, solen ser cilíndriques i dentades) s'han deformat, s'estan partint o els cargols que les subjecten s'han desgastat. De vegades aquesta avaria es produeix en col·locar malament la junta, com hem descrit més amunt, i de vegades és un desgast provocat per l'ús o una càrrega excessiva del got.

Se us acudeix alguna altra avaria típica de la batedora de got? ¡¡Explica'ns-la per si et podem ajudar!

De moment, creiem que us haurà servit, si teniu algun dubte més podeu adreçar-vos al correu d'atenció al client de la nostra botiga on line www.electrotodo.es, o deixar-la als comentaris.


Fins a la propera entrada!