Atenció, amants dels frigorífics Fagor! Estàs buscant el recanvi perfecte per al teu fidel company de refredament? No et preocupis, Electrotodo és aquí per ajudar-te com els experts en recanvis d'electrodomèstics!

Per on comencem? Agafa't bé, perquè trobar aquest recanvi ideal per a la teva nevera no és una tasca fàcil, però tampoc impossible! Estàs preparat per a aquest emocionant desafiament? Per tots els teus dubtes sobre electrodomèstics, tens el bloc d'electrotodo.

El primer que necessites saber és el model exacte del teu frigorífic Fagor. Encara que sembli mentida, hi ha tants models semblants que et farà girar el cap. I no només això, hi ha tantes marques que venen neveres (Bosch, Balay, Siemens, Miele, vaig esmentar Fagor?) que la quantitat de peces de recanvi és aclaparadora. Però tranquil, a Electrotodo tenim la solució.

Aquí ve el consell d'or: coneixeu la marca i el model exacte de la vostra nevera! Aquesta informació és la clau màgica que us assegurarà que el recanvi serà 100% compatible. A Electrotodo comptem amb una àmplia varietat de recanvis específics per a cada model de frigorífic. Fagor és un fabricant que engloba altres marques: Edessa, Brandt, De Dietrich, Aspes, així que, de vegades els recanvis d'Edesa, peces de frigorífic Brandt o De Dietrich són compartides per diverses marques. 

Ara bé, com trobar el model del frigorífic quan no tens idea d'on va quedar el tiquet de compra o el manual d'instruccions? No desesperis, estimat amic del fred, Electrotodo té la resposta.

En primer lloc, revisa la teva nevera Fagor amb deteniment. Vet aquí, just davant teu, encara que no ho hagis notat. En el 99,9% dels casos trobaràs el model en un adhesiu gloriós. On? A la placa de característiques, ubicada en alguna paret interna del frigorífic. Podria estar al lateral inferior, a les parells del frigorífic que està darrere del calaix de les verdures (sí, aquest calaix on solem amagar els enciams i els cogombres).

Bé, ara que tens a les mans el model del teu frigorífic Fagor, és moment d'endinsar-nos en l'emocionant món de les peces de recanvi. Sona èpic!

A Electrotodo, trobaràs una àmplia selecció de recanvis per al teu frigorífic Fagor. Alguns dels recanvis més populars i fàcils de canviar són:

  1. Prestatge boteller: el boteller és la safata inferior de la porta: perfecte per guardar ampolles i aliments pesants a la porta de la nevera. Mantingues les teves begudes preferides sempre a mà!

  2. Prestatges de la porta: la resta de safates de la porta ideals per organitzar les teves petites delícies a la porta del teu frigorífic. Aprofita al màxim cada racó d'emmagatzematge: llaunes, brics, oueres...

  3. Suport lateral del prestatge de porta (dret i esquerre): en alguns casos, els prestatges es venen per separat, i normalment només cal canviar els suports laterals, aquestes peces responsables d'aguantar el prestatge inferior o boteller. Un suport fiable per a les teves begudes refrigerades!

  4. Tirador de la porta: l'accessori estrella per obrir el teu frigorífic amb estil. Trieu el tirador que millor s'ajusti al vostre disseny i personalitat.

  5. Safates interiors. Per tenir-ho tot organitzat dins la nevera, de vegades ens passem de la ratlla i les carreguem massa, i és clar, es trenquen.

  6. Calaix de verdures: el paradís de les verdures i els aliments delicats. Troba el calaix perfecte per mantenir els teus productes frescos i cruixents.
  7. Tapa o frontal del calaix del congelador: quan només cal canviar una part del calaix i no el congelador complet. Un detall pràctic que renovarà l'aparença del vostre congelador.

I això no és tot, a Electrotodo estem compromesos a brindar-te la millor experiència de compra de recanvis. El nostre catàleg és ampli i estem constantment actualitzant les nostres existències per assegurar-nos que trobis la peça de recanvi exacta que necessites perquè tu frigorífic Fagor, Edesa, Brandt, Aspes o De Dietrich torneu a brillar.

A més, reparar els teus electrodomèstics és una opció intel·ligent. No només estalviaràs diners, sinó que també estaràs contribuint al cura del medi ambient. A Electrotodo t'animem a ser part d'aquesta tendència eco-friendly i ajudar a reduir l'impacte al nostre planeta.

Així que ja saps, amic dels frigorífics Fagor, trobar el recanvi perfecte per a la teva nevera pot ser tota una odissea, però amb els consells de Electrotodo estàs un pas més a prop de la victòria. No et rendeixis! Assegureu-vos de triar la peça correcta i gaudiu d'una nevera radiant i funcionant a ple rendiment! Si tens algun dubte, després de buscar el teu recanvi, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre servei d'atenció al client.

A Electrotodo, estem aquí per acompanyar-te a la teva recerca de recanvis. Explora el nostre catàleg i deixa'ns ser el teu aliat fiable a l'apassionant món de la reparació d'electrodomèstics.

El fred t'espera, valent explorador de les peces de recanvi! Endavant i descobreix tot allò que Electrotodo té per oferir-te!